Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

Hjemmeværnet 

Hvis du er medarbejder i Hjemmeværnet og savner støtte i den daglige forvaltning af de frivillige i Hjemmeværnet, så kan du i denne artikel på Forsvarets intranet finde flere oplysninger. Du kan finde links til relevante bestemmelser, vejledninger, mv. Desuden vil du kunne finde hjælpeværktøjer til brug i den daglige administration. Der er endvidere skabeloner til brug ved ophævelse af kontrakter, så disse bliver foretaget på retvisende måde.
 
Statistik
Har du brug for at finde statistik på det frivillige område, er der på siden samlet en bred vifte af muligheder for at kunne finde dem. Du kan bearbejde dem, så de passer til lige netop din myndighed/enhed.

Ansættelsesforhold
Er du ansat som medarbejder eller chef i Hjemmeværnet og skal have hjælp vedr. ansættelsesmæssige problemstillinger skal du søge på HR-portalen.
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om tjeneste som frivillig i Hjemmeværnet skal du orientere dig på HJV.dk.
 
Hvis du er chef/leder og har ansatte, som tillige er frivillige i Hjemmeværnet, kan du finde vejledning om frihed til hjemmeværnstjeneste på disse link under Frihed til statsansatte og Ydelser under hjemmeværnstjeneste.