Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

Veterankort 

Veterankortet blev udarbejdet i forbindelse med Veteranpolitikken for at anerkende deltagelse i internationale missioner.  Kortet udstedes til nuværende og tidligere medarbejdere, der har været udsendt i minimum 28 sammenhængende dage med Forsvaret eller i sammenlagt 28 dage med Beredskabsstyrelsen.

Indehaveren af et veterankort kan bruge det til at legitimere sig som veteran og derigennem modtage anerkendelse for sin indsats.

Rabatter
Frivillige kræfter har taget initiativ til, at man med et veterankort kan få rebatter hos diverse restauranter og seværdigheder samt på boligtilbehør, wellness mv. Se alle rabatter på veterankortet.dk.

Logbuy
Veteranen kan desuden få adgang til rabatter gennem logbuy, ved at gå ind på www.mylogbuy.dk og oprette en ny bruger ved at skrive firmanavnet, som enten er Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen.

Sådan får du et veterankort
Alle der har været udsendt for det danske forsvar siden 1948, har ret til et veterankort.

Forsvaret sender halvårligt (februar og august) veterankortet ud til medarbejdere i forbindelse med deres førstegangsudsendelse. Du kan også bestille kortet over internettet, hvis du endnu ikke har modtaget det, har mistet det eller der er en fejl på kortet.

Læs mere på www.veteran.forsvaret.dk

Fakta om kortet

Veterankortet blev udsendt første gang i august 2011

 

Foreløbig har ca. 30.000 veteraner modtaget et veterankort