Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Kompetence- og karrierevejledning for medarbejdere

Indholdsområde

 
 
 

Kompetence- og karrierevejledning for medarbejdere 

01-03-2016 - kl. 09:19
Fra den 1. marts 2016 yder FPS generel vejledning om kompetence- og karriereudvikling til medarbejdere. Vejledningen vil tage udgangspunkt i FPS’ mangeartede fagområder og i eksisterende viden på HR-portalen vedrørende karriere- og kompetenceudvikling.

Som medarbejder kan du nu ringe til FPS’ HR-rådgivning på telefon 3266 5566 fra kl. 0900 til 1400 alle hverdage eller skrive til FPS via formularen på HR-portalen.

Initiativet har til formål at klæde medarbejderne på til at drøfte relevante kompetenceudviklings- og karrieremuligheder med nærmeste chef/leder. Hensigten er dermed at støtte op om den karriererådgivning cheferne yder til medarbejderne som en del af den daglige dialog og den mere systematiske FOKUS-udviklingssamtale.

FPS yder fortsat konkret rådgivning til chefer og ledere om kompetence- og karriereudvikling til medarbejdere med afsæt i det eksisterende rådgivningskoncept.

Som chef eller leder kan du stadig ringe til FPS på telefon 7281 9000 fra kl. 0900 til 1400 alle hverdage eller skrive til FPS via chefformularen på HR-portalen.