Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

E-rekruttering 

Hvis du som chef har behov for at få besat en stilling, kan du via FIIN oprette en søgeordre (rekrutteringsanmodning) i SAP E-rekruttering. Du logger på med samme brugernavn og password, som du bruger til DeMars. Hvis du ikke kender dit password, kan du kontakte KAKI på telefon 72 85 99 00.
 
Hvis du på din chefs vegne skal oprette en søgeordre, eller du som medarbejderrepræsentant skal indgå i et ansættelsesudvalg i E-REK, skal du have rollen (P-TJS_220). Du får rollen hos din myndigheds rolleadministrator/ansvarlige, ansøgning sker jf. myndighedens lokale proces.

En liste over rolleadministratorer kan findes på HR-portalen på FIIN.  

Du har mulighed for at se videovejledninger om, hvordan du anvender SAP E-rekruttering på FIIN. Når du er logget ind, har du her mulighed for følge hele processen fra start til slut.
 
Når du logger på E-Rekruttering bliver du i nogle tilfælde mødt med en certifikatfejl, hvor det anbefales at du ikke fortsætter til webstedet. Her skal du vælge ”Fortsæt til dette websted (anbefales ikke)”. 
  
Kompetencebaseret rekruttering
Et andet værktøj er kompetencebaseret rekruttering (KBR). Med KBR vil der gennem hele rekrutteringsforløbet være fokus på de nødvendige kompetencer, så en kommende medarbejder kan fungere optimalt i en stilling.

Kompetencerne vil derfor være centrale i hele rekrutteringsprocessen fra udarbejdelse af stillingsopslag, afholdelse af samtaler og vurdering af kandidater, ansættelse og afslag til kandidater.

Du finder link til FOKUS-kompetencer i 'Nyttige links'-boksen til højre.