Du har, som militært ansat, mulighed for få forlænget din ansættelse ud over den normale pligtige afgangsalder. Det er en frivillig ordning og både du og dit tjenestested skal være enige.
 
Forlængelse kan ske i situationer, hvor der er behov for at beholde dine kompetencer i forsvaret i kortere eller længere tid. Du kan blive forlænget med op til to år ad gangen. Der vil ikke være forskel i løn- og ansættelsesforhold ved en forlængelse.
 
Hvem iværksætter aftalen?
Det er dit tjenestested, som skal søge om at få forlænget din ansættelse. Ansøgning skal sendes til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, som vurderer, om det kan lade sig gøre og såfremt, indgår aftale med dig.
 
Af hensyn til din pensionsberegning og udbetaling skal en ansøgning om kriterieforlængelse sendes til Forsvarsministeriets Personalestyrelse senest 3 måneder inden den dato, hvor du normalt ville blive hjemsendt. Er du kongeligt udnævnt skal det være 4 måneder inden.
 
Uændrede krav og vilkår
Der sker ingen ændringer i de krav og vilkår, der i forvejen er i dit ansættelsesforhold.  Du skal f.eks. fortsat kunne overholde de helbredsmæssige og fysiske krav, der bliver stillet til dig som medarbejder, og du kan fortsat blive udsendt til INTOPS. 
 

Sidst opdateret 3. juni, 2020 - Kl. 09.53

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google