Skal du starte på CU? Kontakt en beskæftigelsesrådgiver
Overvejer du at starte med at afvikle din CU, skal du tage kontakt til en af Forsvarets beskæftigelsesrådgivere. I videoen NEDENFOR kan du høre Line fortælle om hvilke overvejelser du skal gøre dig, hvis du gerne vil i gang med at afvikle din CU.Du kan også læse mere i vores folder her, som giver dig et grundlæggende overblik over mulighederne, når du er på CU.

Kontakt en beskæftigelsesrådgiver:
TLF: +45 7281 9700
MAIL: VETC-MYN@MIL.DK
WWW.VETERANCENTRET.DK

CU-elementet - Dit nye kommandokontor
CU-elementet er dit nye kommandokontor og hjælper dig med alle de spørgsmål, som du tidligere har haft til dit kommandokontor/banjermester. Det er også hertil du sender din arbejdstid, rejseopgørelser og andre ansøgninger. 

Kontakt:
TLF HOTLINE: +45 3266 5360 (Man-Tor 11.30-13.30, Fre 11.30-13.00)
MAIL: FPS-KTP-CU@MIL.DK 

Du kan også finde os på Facebook i gruppen: Civiluddannelse i Forsvaret.

Arbejdstid
Du skal den 3. hverdag i ny måned indsende din arbejdstid, for den forgangene måned. Via Mit CU. Er det første gang du benytter systemet, skal du til at starte med udfylde fanen stamdata.

Link til Mit CU.

Vejledning - Registrering af arbejdstid kan ses her.

Spørgsmål vedr. arbejdstid sendes til: FPS-KTP-CU-ARB-TID@MIL.DK.

Transport/rejser
Ved transportgodtgørelse for dine rejser, skal du fremover ansøge og indsende via Mit CU. Dette kan du først gøre, når din tidsregistrering for samme periode er godkendt.

Skal du søge om transportgodtgørelse, kost og logi ifm. studie i udlandet, beordret gavntjeneste eller ansøge om godtgørelse til studierejser - læs mere her.

Vejledning til ansøgning om transportgodtgørelse kan ses her.

Spørgsmål vedr. rejser sendes til: FPS-KTP-CU-AFREGNING@MIL.DK.

Sagsbehandlingstid: 4-6 uger. Regler jf. infoskriv, eller i din overenskomst (CS / HKKF).

Tilskud til undervisningsmidler
For at få tilskud til dine undervisningsmidler, skal du via Mit CU indsende din ansøgning. Vær opmærksom på at få vedhæftet de korrekte købsbilag m.m. Link Mit CU.

Vejledning til ansøgning om refusion af undervisningsmidler kan ses her.

Kvitteringsskabelon (brugte materialer).

Spørgsmål vedr. refusioner sendes til: FPS-KTP-CU-TILSKUD@MIL.DK

Sagsbehandlingstid: 4-6 uger. Regler jf. infoskriv, eller i din overenskomst (CS / HKKF).

Kursusafgift
Har du kursusafgifter i forbindelse med dit studie, kan du få det afregnet på to måder. Du kan vælge selv, at lægge ud og så få pengene refunderet ved at indsende en ansøgning via MIT CU. Du kan kun få godtgjort kursusafgift, som står i din uddannelsesplan. Så husk at aftale dette med din beskæftigelsesrådgiver.

Du kan også vælge, at dit uddannelsessted selv afregner med Forsvaret. Du skal blot opgive vores EAN-nr. 5798000201576 og reference FPS-OE-BES til dit uddannelsessted.

Spørgsmål vedr. kursusafgifter sendes til: FPS-KTP-CU-TILSKUD@MIL.DK.

Sygdom, orlov, barsel samt tjenestefri uden løn (TUL)
Bliver du syg imens du er på CU, skal det anmeldes til Sygemeldingskontoret. Du kan enten syge/raskmelde dig på 3266 3266 eller digitalt via SYBAPP.

Der gælder de samme regler for sygdom, hvis du er på CU, som hvis du havde været på almindelig tjeneste. Du kan læse mere om sygdom her.

Skal du eller overvejer du at gå på barsel/orlov/TUL gælder der de samme regler, som var du i almindelig tjeneste. Du kan læse mere om dine muligheder for barsel/orlov/TUL her.

Undervisningsfri perioder
Når der er undervisningsfri perioder på dit studie, skal du sørge for at komme tilbage i tjeneste eller afvikle ferie.

Du kan kontakte dit tidligere tjenestested og spørge, om de kan gøre brug af din arbejdskraft, eller spørge et tjenestested nær ved din bopæl.

Finder du ikke passende tjeneste senest en måned før den undervisningsfri perioder starter, skal du kontakte CU-elementet og så finder vi et tjenestested til dig.

Ferie
Afvikler du CU på fuldtid, har du 6 ugers ferie om året. Ferieperioderne afvikles jf. ferievejledningens regler. Afvikler du CU på korttid eller deltid, er det dit eget tjenestested, der administrerer din arbejdstid.

Du har som udgangspunkt ferie i ugerne:

  • Uge 7/8 (Vinterferie).
  • Uge 28 – 30 (Sommerferie).
  • Uge 42 (Efterårsferie).
  • Uge 51/52 (Juleferie).

Ansøgningsskema - Forskudsferie maks. 10 dage.
Ansøgningsskema - Forskudsferie over 10 dage maks. 20 dage.

Afvikler du ferie i andre perioder, og fremgår det ikke af din uddannelsesplan, skal du kontakte CU-elementet, som ændrer din ferie.

 

Sidst opdateret 22. juni, 2020 - Kl. 11.46

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google