Det overordnede princip i det nye bemandingssystem er, at besættelse af stillinger fremover skal ske primært via ansøgning. På den baggrund er der blevet udarbejdet hjælpeværktøjer og gode råd til chef/leder, når denne skal rekruttere en medarbejder. På samme måde får den enkelte medarbejder vejledninger til, hvordan man skriver et CV og en ansøgning.
 
Chef/leder
De værktøjer der er stillet til rådighed for chefer og ledere fokuserer på processen med at finde frem til den helt rigtige medarbejder. Det sker dels gennem en afklaring af job- og kompetenceprofil, dels gennem forberedelse og gennemførelse af samtaler og afslutningsvis en beslutning om, hvilken kandidat der bedst lever op til de opstillede kriterier. Der er links til Online Rekruttering (OR) og det nye Befalings- og Administrationssystem (BAS) på intranettet. Nederst på siden kan du finde værktøjer og information, som kan hjælpe dig i rekrutteringsprocessen.
 
Medarbejder
Som medarbejdere kan du nederst på siden finde gode råd til ansøgningsprocessen - bl.a. hjælp til at skrive en ansøgning, lave et CV og forberede sig til en eventuel jobsamtale. Derudover vil medarbejdere kunne finde stillinger via en stillingsoversigt, hente funktionsbeskrivelser og finde informationer om de enkelte myndigheder. Disse redskaber skal være med til, at give dig et overblik over, hvilke potentielle jobmuligheder Forsvaret kan tilbyde og samtidig danne grundlag for din dialog med din nærmeste chef/leder om mulige karriereveje.

Følg med, når Forsvaret søger nye medarbejdere

Du kan tilmelde dig jobagenten på:
karriere.forsvaret.dk/job.

Sidst opdateret 28. juli, 2020 - Kl. 10.44